Viktiga datum 2017

Hej medlem (och du som är potentiell sådan)!

Evenemangskalendern för föreningen är spikad. Vi drar igång Upptakt Syd i Skåne i april med spel på S:t Arild och Mölle den 23-24 april.
Vi samkör det evenemanget med Skånes golfjournalister och kommer också att genomföra en lagtävling där.

Den 8 maj spelar vi Zachrissons Pokal (Östsvenska mästerskapet) på Salems GK. Banan som alltid kommer högt när tourspelarna rankar sina tävlingsplatser. Vi får besök av Callaways Norden-chef Lars Aldskogius.

Den traditionella Ålandsresan ligger i år den 22-23 maj. Vi reser till Åland på kvällen den 21 maj. Tanken är att 12 svenska spelare möter 12 ålänningar i landskampen, och att vi dagen innan spelar en mer avspänd lagtävling.

21-22 augusti är det dags för Mediaslaget som i år kommer att avgöras i Trosa på Åda Golf and Country Club. Stefan Bratt presenterar programmet senare under våren. Mediaslaget fyller 25 år i år så vi hoppas på nån kul överraskning. Ta med oömma kläder, för Trosa erbjuder friluftsaktiviteter som traillöpning eller funktionell vildmarkstävling.

17-18 september avgörs Mästerskapet och Hemming Stens minne. Det blir spel på Gävles båda banor, och i samband med detta har vi Årsmöte.

Lag-EM för golfjournalister avslutar tävlingssäsongen 1-4 oktober på Royal Club utanför Bryssel. Det gäller att imponera på förbundskapten Peppe Eng under året för att bli uttagen…

Hoppas det här låter lockande. Och som en liten teaser kan jag säga att vi tävlingsansvariga har en riktig godbit på gång i juni. Men det återkommer vi till.

Patrik Larson/Michael Broström
Program- och tävlingsansvariga

Golfjournalisterna