Inbjudan till Saltsjöbaden och Lidingö

Golfjournalisterna hälsar välkommen till dubbelevenemanget Zachrissons Pokal och Östsvenska Mästerskapet som spelas i Stockholm 22-23 maj 2023. Ta chansen och spela härlig vårgolf med gamla kollegor och nya kompisar.
Zachrissons Pokal är öppen både för medlemmar i vår förening, och folk som är nära vår bransch på ett eller annat sätt. Exempelvis sportjournalister eller andra som jobbar med media. Här spelar vi både singel- och lagtävling.
Östsvenska Mästerskapet är föreningens äldsta tävling och den spelas som singeltävling. Här får bara medlemmar deltaga, men det går förstås att söka medlemskap i föreningen innan tävlingen.
Det finns inget krav på att anmäla sig till båda tävlingarna.
ZACHRISSONS POKAL spelas på Saltsjöbadens GK med kanonstart klockan 8:00 måndagen den 22 maj. Du anmäler dig med golf-ID och anger om du vill spela i något speciellt tremanna-lag. Annars lottar vi ihop lag.
Efter tävlingen äter vi lunch och får en föreläsning av Anna Högkil som driver restaurangen på klubben.
Startavgiften är 500 kronor per person.
ÖSTSVENSKA MÄSTERSKAPET avgörs på Lidingö GK tisdagen den 23 maj med starttider från klockan 12:00 och framåt. Även här anmäler du dig med golf-ID.

Startavgiften är 700 kronor.

Vi har inte bokat några hotellrum eller annat boende, erfarenheten visar att de flesta löser det själva. Behöver du tips om hotell hör av dig till tävlingsledningen.

Du skickar din anmälan senast 5/5 till patrik.larson@golfjournalisterna.se och glöm alltså inte att skriva ditt golf-ID.
Ring om du har några frågor: 073 712 4691.Patrik Larson