Landeryd prisat på förbundsmöte

För 39:e året i rad har Golfjournalisterna delat ut pris till Årets Golfklubb. Det skedde vid middagen i samband med Svenska Golfförbundets förbundsmöte i Stockholm 23 april.
Landeryds GK i Linköping har vuxit till en imponerande anläggning med tre 18-hålare och sju korthål. Allt drivs i egen regi och klubben har arbetat väldigt målinriktat för att utveckla en komplett golfanläggning i Östergötland.

Lars-Åke Linander, Golfjournalisterna, Björn Sturehed, klubbdirektör/VD Danderyds GK samt ordföranden i Årets Golfklubb 2017 Anders Redin
Från vänster Lars-Åke Linander, Golfjournalisterna, Björn Sturehed, klubbdirektör/VD Landeryds GK samt ordföranden i Årets Golfklubb 2017 Anders Redin

Golfjournalisternas ordförande, Lars-Åke Linander, berättade om utmärkelsen, om klubben och Golfjournalisternas förening i samband med prisutdelningen. Från Landeryd deltog ordföranden Anders Redin och klubbdirektören Björn Sturehed. Av applåderna att döma var Landeryd ett uppskattat val och är ett bevis på en golfanläggning som hela tiden fortsätter att utvecklas.