Tävlingsanmälan före 8 maj!

Anmälningstiden har egentligen gått ut, men det finns gott om plats kvar både i tävlingen om Zachrissons Pokal på Kallfors och i Östsvenska mästerskapet på Vidbynäs.
FÖRE TISDAG 8 MAJ VILL JAG HA ANMÄLAN!
Plocka ihop ett par kompisar och var med på Vidbynäs i lagtävlingen. Suveränt förstapris!
Tävlingen Zachrissons pokal  i Kallfors 21 maj är öppen för medlemmar i Golfjournalisterna, greenfee är 200 kronor. Vi har också en gästklass där man gärna får vara med, men då kan man inte vinna Zachrissons pokal.
Singeltävlingen Östsvenska mästerskapet på Vidbynäs 22 maj är öppen för  medlemmar i Golfjournalisterna, greenfee är 300 kronor.  Även här finns gästklass, men då kan man inte bli mästare.
Lagtävlingen på Vidbynäs
är öppen för medlemmar i Golfjournalisterna, medlemmar i Svenska sportjournalistförbundet och andra som jobbar med media ( helst nära sport eller golf). Där är greenfeen 400 per person, alltså 1200 kronor per lag.
Spelar man både lagtävling och singeltävling är greenfeen på Vidbynäs ändå bara 400 kronor totalt.
Tävlingsformen är som vanligt slaggolf.
1:a pris i tävlingen på Kallfors är ett järnset från Wilson, värde cirka 5000 kronor.
1:a pris i lagtävlingen på Vidbynäs är en resa för tre personer till National Golf Resort, Klaipeda Litauen. Spel, boende och resa ingår. Maten får man stå för själv.
Om man vill spela lagtävlingen och behöver partners går det antingen att be tävlingsledningen om hjälp, eller så kan man fråga folk på jobbet om de vill vara med i laget. Så har vi gjort med innebandyturneringen i SKS (Sportjournalisternas klubb) genom åren. En liten redaktion kan ha svårt att få ihop ett lag, och därför är det helt okej med jobbarkompisar eller i ”värsta fall” nån kompis.
Vid fler frågor, ring Patrik Larson på 070 602 5470
Anmälan till patrik.larson@golfjournalisterna.se