Var med och föreslå Årets Golfklubb 2021

2020 fick Frösåker G&CC utmärkelsen Årets Golfklubb för att man erbjuder en bana i toppklass, och träningsmöjligheter där landslagsspelare och amatörer möter ständig utveckling med golfen i centrum.

Vi har nu inlett arbetet med att hitta Årets Golfklubb 2021 och det står alla fritt att nominera en golfklubb, även den klubb man själv är medlem i. Vi vill gärna att ni i samband med nomineringen ger en kortfattad skriftlig motivering samt nämner övrig information som kan vara värdefull. Alla golfanläggningar i Sverige, bolagsdrivna såväl som ideella föreningar, kan nomineras.

Senast vid årsskiftet måste nomineringen ha inkommit och denna sänds till Golfjournalisterna på e-postadressen info@golfjournalisterna.se. Golfjournalisternas ansvarige i denna fråga är Michael Broström, som gärna svarar på eventuella frågor i ärendet.

Sprid gärna denna information i era respektive organisationer – alla får nominera!

Föreningen Golfjournalisterna har sedan 1978 utsett Årets Golfklubb. Utmärkelsen tilldelas en klubb som bidragit med insatser och nytänkande till glädje och nytta för golfare och en positiv utveckling av golfen i Sverige.

Michael Broström
michael@intertec.se
0706-683090