Äntligen Åland!

Hej medlem!

Tro det eller ej, men här kommer en inbjudan till Ålandsresa och landskamp mot våra vänner på ön. Och dessutom chansen att för första gången spela på den nya Slottsbanan som invigdes förra året.
https://www.agk.ax/spela/slottsbanan

Vi reser med Eckerölinjen på söndagen den 29 augusti och kommer hem på tisdagen den 31.
Då har vi hunnit spela två rundor och förhoppningsvis vunnit tillbaka trofén till Sverige. Det var några år sen senast.
Vi går alltså tillbaka till modellen med två nätter på hotell, och de nätterna tillbringar vi på Park Alandia i Mariehamn.
Priset för att åka med på detta är det du betalar för att bo på hotellet, samt middag på måndag kväll.
En natt i enkelrum kostar 120 euro och en natt i dubbelrum 70 euro.
Dessvärre har vi ett begränsat antal platser till den här resan. I första läget är det 12 stycken som kan åka med, möjligtvis går det att skaka fram fler om intresset blir väldigt stort. Men det är ingenting jag vågar lova.
Därför får det bli först till kvarn som gäller, och möjligheten finns att sätta upp sig på en reservlista.
Var också bussig mot dina föreningskompisar och anmäl dig bara om du verkligen vet att du kan följa med! Sjukdom råder förstås ingen över, men kolla att du får ledigt från jobbet och så.

Deadline för anmälan är 31 juli. Du anmäler dig via mail till patrik.larson@golfjournalisterna.se
Frågor tar du på telefon 073 712 4691

NOTERA NU OCKSÅ ATT DET KAN FINNAS SPECIELLA RESEVILLKOR SOM MÅSTE UPPFYLLAS BEROENDE PÅ CORONA-LÄGET. GOLFJOURNALISTERNA TAR INGET ANSVAR FÖR DETTA UTAN DET ÄR DU SJÄLV SOM FÅR KOLLA VAD SOM GÄLLER MED VACCIN-INTYG OCH ANNAT.

OCH KOM IHÅG ATT ANMÄLA DIG TILL ÖSTSVENSKA OCH ZACHRISSONS POKAL PÅ KÖRUNDA DEN 7-8 AUGUSTI. SEPARAT PÅMINNELSE KOMMER…

Patrik Larson