Östsvenska och Zachrissons pokal

Golfjournalisterna bjuder in till träff och spel på Körunda utanför Nynäshamn den 7-8 augusti.

Det är sista OS-helgen så vad passar bättre än att träffa kollegor och klubbkompisar och snacka sport i allmänhet och golf i synnerhet?
Östsvenska mästerskapet är föreningens äldsta tävling och många är de som har en inteckning i det ståtliga priset. Zachrissons Pokal är en kombinerad singel- och lagtävling till vilken vi även bjuder in personer som jobbar med sport eller golf i media, men som ännu inte är medlemmar i vår förening.
Har du inget eget lag kan du lottas in i ett lag. Pga pandemin har vi tyvärr inget resepris i år.

Man kan välja att vara med båda dagarna eller bara spela den ena tävlingen. På lördagskvällen äter vi gemensam middag på Körunda Konferenshotell och har fri tillgång till deras fina SPA-anläggning.
Vi har speltider från 12:30 på lördagen och från 10:00 på söndagen. Restid från Globen (bra riktmärke) är cirka 30 minuter.
Körunda Konferens och golfklubb är i år två olika företag varför det har varit lite trixigt att få ihop ett komplett paket. Nu har det landat i att kostnaden för respektive golfrunda är 450 kronor, då ingår lunch på lördagen samt gratis bollar på rangen båda dagarna.
Kostnaden för boende i dubbelrum inklusive trerätters middag är 1395 kronor. Vill man bara äta kostar middagen 595 kronor.

Vi kommer att ha ett par intressanta middagsgäster. En av dem är Carin Berggren på Sveriges Radio som växte upp på Körunda innan det blev golfbana. Hennes familj odlade potatis på det som idag är nians green. Förhoppningsvis kommer också golfpron Ingela Tisén och berättar om sitt jobb. Ingela hittade golfen på Körunda 1981 och har varit tränare, klubbchef, klädagent och allt vad man kan tänka sig i vår bransch. Idag jobbar hon på Lidingö GK.

Du anmäler dig genom att maila till patrik.larson@golfjournalisterna.se
Som vanligt bifogar du ditt golf-ID. Och du skriver också om du vill vara med en eller två dagar, och om du tänker bo på Körunda och om du ska äta middag.
Skicka din anmälan senast den 20 juli.

Och du, har du nån kompis eller kollega som borde vara med i vår förening, be denne höra av sig till mig.

Patrik Larson 073-712 4691