Inbjudan till Vårupptakten

Vårupptakt 23-24 april 2017 – Program

Söndag 23 april
Samling på St Arild 11:00 för genomgång och lunch följt av spel. 18 hål slaggolf, startavgift 100 kr. Efter rundan kör vi till Kullagårdens Wärdshus (egen transport) för incheckning.
Vi får lyssna på Mölles Head Greenkeeper Fredrik Rosdahl som informerar om utmaningen med en biologisk skött golfbana samt Magnus Sunesson som berättar hur utveckling av en golfbana kan göras med små medel och stor effekt.
Därefter trerättersmiddag.

foto Mölle GK
foto Mölle GK

Måndag 24 april
Frukost följt av spel på Mölle. 18 hål slaggolf. En dust mot Skånes Golfjournalister. Ingen startavgift. Lunch på egen bekostnad för dem som vill äta före hemfärd.

Kostnader
Spel på båda banorna, lunch på St Arild och trerätters middag på Mölle samt övernattning och frukost i Kullagårdens Wärdshus kostar 1.850 kronor per person i delat dubbelrum. Enkelrumstillägg: 300 kronor. Det finns 15 dubbelrum och 1 enkelrum så vi är tacksamma om ni parar ihop er. De som anmäler sig sent och inte får plats kan bo nere i Mölle. Pris på detta alternativ ges mot förfrågan.

För den som vill ordna egen logi finns följande à la carte-möjligheter:
– Lunch, spel på St Arild och middag: 800 kr (plus startavgift)
– Lunch, spel på St Arild, middag och spel på Mölle: 1050 kr
– Middag och spel på Mölle 700 kr

Inga introduktionskort gäller. 

Anmälan sker som brukligt till info@golfjournalisterna.se med golf-ID samt information om ni vill ha hela paketet eller ev. separata delar. Först till kvarn för boende på Kullagårdens Wärdshus.
Sista anmälningsdag är 3 april.

För Golfjournalisterna
Michael Broström, 0706-683090

St Arild GK – 
www.starild.se

Mölle GK – www.mollegk.se

Kullagårdens värdshus – www.kullagardenswardshus.se